Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 -
Μερική συννεφιά

24 °C

Σήμερα, 14. Μαΐου 2021

Silver alert για την 37χρονη έγκυο που αγνοείται στην ΚρήτηSilver Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την πόλη του Ρεθύμνου στις 2 Μαΐου.

Πρόκειται για την 37χρονη Ilieva Desislava. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία μάλιστα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επικεντρώνονται στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, όπου και εθεάθη η 37χρονη αγνοούμενη τελευταία φορά

Η ζωή της 37χρονης, σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν την περιοχή, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, εννέα ημέρες μετά την εξαφάνιση της 37χρονης.

Η 37χρονη, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 2 Μαΐου και ενώ είχε ενημερώσει τη μητέρα της ότι θα πάει για καφέ με τον σύντροφό της στα Χανιά.

Από εκείνη την ημέρα, η μητέρα της έχασε τα ίχνη της κόρης της, ενώ στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου με την 37χρονη διαπίστωσε ότι το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά της σε εστιατόριο στο Ρέθυμνο και η μητέρα της πήρε την απόφαση να περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος και να ζητήσει τη βοήθεια των αστυνομικών για τον εντοπισμό της.