Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Σία Αναγνωστοπούλου: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ»



Νέες αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που διαφωνούν με τον τρόπο που προεδρεύει ο Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκονται προ των πυλών. Η βουλευτής και πρώην αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο Κοntra24, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα, καθώς η ομιλία του κ. από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σαββατοκύριακο ενέτεινε τον προβληματισμό της.

«Θα μιλήσω πάρα πολύ ειλικρινά. Είμαι σε σκέψη για να αποχωρήσω. Γιατί σε αυτό το πλαίσιο δεν κρύβω τα λόγια μου. Δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Στην Αριστερά είμαι από τα 18 μου χρόνια. Όταν είσαι τόσα χρόνια, βαραίνουν πάρα πολλά πράγματα. Δίνω τον χρόνο που χρειάζομαι για να μπορώ να αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάξαμε κατοικεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα» όπως είπε.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω πόσοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί φεύγουν κάθε μέρα τόσοι πολλοί, ο κ. Κόκκαλης έφυγε σήμερα, ο κ. Τόσκας, ο κ. Μπαλτάς, φεύγει κόσμος. Και φεύγουν και μεσαία στελέχη του κόμματος, αυτά που στελέχωναν τις οργανώσεις, τις νομαρχιακές, που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων, και ανέφερε πως είναι η αιτία που κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα, με εκείνον υπερτομεάρχη.