Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σε ρακοκάζανο με «πράσινα» στελέχη ο Νίκος Ανδρουλάκης



Μετά την εκλογική μάχη η… χαλάρωση για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να παρευρεθεί σε γνωστό ρακοκάζανο στο Στειρώνα, προσκεκλημένος από εθελοντές που βρέθηκαν στο πλευρό του και έδωσαν την εκλογική μάχη για τον ίδιο, στην πρόσφατη εσωκομματική διαδικασία για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες στελέχη, μέλη, φίλοι και εθελοντές, κυρίως, από τη νέα γενιά. Συγκεκριμένα, έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μπουνάκης, Σταύρος Τζεδάκης, Βαρδαβάς Κώστας και Λάμπρος Αντωνόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου, Κώστας Φασουλάκης και Μανόλης Χνάρης, η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου, Κανναβάκη Μαρία κ.α.

Η κουβέντα ήταν σε χαλαρό κλίμα, όπου στο επίκεντρο των συζητήσεων, βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά εν όψει μάλιστα και του ιδρυτικού συνεδρίου για τον νέο φορέα που τοποθετείται χρονικά την άνοιξη.

Η τσικουδιά και το κρασί έρρεαν άφθονα, τα τραπέζια είχαν στρωθεί με μεζέδες και αρνιά από το Γεράκι, ενώ οι μαντινάδες και τα τραγούδια κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!