Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα του 19χρονου που μαχαίρωσαν στο Μαρούσι



Μια άγρια δολοφονική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 18.03.2018, στο Μαρούσι.

Πιο συγκεκριμένα η ώρα ήταν 05:00 το πρωί κι ένας νεαρός άνδρας με μια γυναίκα βρίσκονταν στην πλατεία Ηρώων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 19χρονος δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από άγνωστα άτομα.

Τον χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με σουγιά, και τον άφησαν κυριολεκτικά στην μοίρα του! Λίγο αργότερα ο νεαρός, που γεννήθηκε το 1999, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.

Ράκος η κοπέλα που είδε το φονικό στο Μαρούσι

Οι Αρχές αυτή την ώρα εργάζονται εντατικά ούτως ώστε να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών.

Σε αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική η κατάθεση της κοπέλας που βρίσκονταν μαζί με τον 19χρονο την στιγμή της δολοφονίας.

Η 18χρονη κοπέλα δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια και όπως εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί, βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.

Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη καταθέσει στους αστυνομικούς ότι οι δράστες ήταν τρείς.

Όλα δείχνουν ληστεία

Εκτός από τη 18χρονη φίλη του θύματος, στην Ασφάλεια για κατάθεση έχουν πάει και άτομα που βρίσκονταν στην πλατεία την ώρα του φονικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα είπε πως με τον 19χρονο γύριζαν σπίτι μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Τότε, τους πλησίασαν τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες.

Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!

Μπροστά το φονικό ήταν κι άλλοι. Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία εκείνη την ώρα. Βρίσκονται κι αυτοί στην ασφάλεια για να δώσουν κατάθεση.

Φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.