Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ρέμος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Ρόδο λόγω προσαγωγών



Μια μεγάλη συναυλία θα έδινε το βράδυ του Σαββάτου 8/8 ο Αντώνης Ρέμος στην Ρόδο, όμως τελευταία στιγμή αυτή η ακυρώθηκε.

Ο γνωστός τραγουδιστής θα έδινε μια και μοναδική συναυλία γι’ αυτό το καλοκαίρι στο νησί των ιπποτών, ωστόσο λίγες ώρες πριν την έναρξη ακυρώθηκε.

Μπορεί να κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για την αιτία της ακύρωσης, μιας και η συναυλία ήταν sold out, όμως ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλη την αλήθεια.

«Λίγες ώρες πριν την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού, ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι αποστάσεις ασφαλείας του COVID-19, είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή σε αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω στους φίλους μου από τη Ρόδο και σε όλους αυτούς που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ότι η συναυλία ακυρώνεται. To be continued…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

 

Ο Αντώνης Ρέμος αποκατέστησε την αλήθεια.