Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις!!! Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο της 36χρονης στην Αμφιλοχία



Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε αναφορικά με τον θάνατο της 36χρονης Μαρίας Ιατρού, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε στη θάλασσα της Αμφιλοχίας πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

Η Μαρία Ιατρού είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και οι οικείοι της έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες για τον εντοπισμό της.

Τελικά, ο φάκελος με την διερεύνηση του θανάτου της 36χρονης έκλεισε με την πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ένα ακόμη τραγικό δυστύχημα, χωρίς εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου.

Στην άσφαλτο δεν εντοπίστηκαν σημάδια πέδησης και η πορεία του αυτοκινήτου της άτυχης μητέρας τεσσάρων παιδιών δείχνει ότι πήγε κατευθείαν προς τη θάλασσα στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας – Λευκάδας, όπου δεν υπάρχει προστατευτικό στηθαίο για να εμποδίσει την πτώση μετά την πρόσκρουση στο πρανές.

Το σημείο όπου έπεσε στο νερό σε βάθος τεσσάρων μέτρων το αυτοκίνητο, δείχνει ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έφυγε ευθεία, χωρίς προσπάθεια της οδηγού να στρίψει για να αποφύγει την πτώση.

Στο ίδιο σημείο, που είναι σκοτεινό και η στροφή έχει ανάποδη ροπή, έχουν γίνει δεκάδες τροχαία, δυο από τα οποία έγιναν πέρυσι και ήταν επίσης θανατηφόρα.