Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Πύρρος Δήμας: Γιατί η κόρη του, Μαρία, άλλαξε το επίθετό της στα social media - Ο πραγματικός λόγος



Την απόφαση να αλλάξει το επώνυμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε η κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία.


Το τρίτο παιδί του χρυσού Ολυμπιονίκη με την πρώην σύζυγό του, Αναστασία, δημιούργησε έναν κύκλο σεναρίων σχετικά με την κατάσταση των σχέσεών της με τον πατέρα της.

Πλέον, η Μαρία Δήμα εμφανίζεται στα social media ως Μαρία Σδούγκου, χρησιμοποιώντας το επίθετο της μητέρας της, η οποία έφυγε από την ζωή το 2018 νικημένη από τον καρκίνο. Ο θάνατός της έριξε σε βαρύ πένθος τα τέσσερα παιδιά της, αλλά και τον Πύρρο Δήμα ο οποίος χρειάστηκε να περάσει καιρός μέχρι να ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Πύρρος Δήμας: Γιατί η κόρη του, Μαρία, άλλαξε το επίθετό της στα social media - Ο πραγματικός λόγος

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένουν σε λίγες ημέρες τον ερχομό της κόρης τους, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου. Η στιγμή που η κόρη του Μαρία επέλεξε να αλλάξει το επώνυμό της έχει μεταφραστεί ως ρήγμα στις σχέση της με τον πατέρα της λόγω του γάμου του.

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Σύμφωνα με την εκπομπή "Γεια σου" του Mega, η Μαρία ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ, όπου ασχολείται και με την άρση βαρών. Έτσι, επέλεξε να μη φέρει το βαρύ επώνυμο του πατέρα της, ώστε να μη συγκρίνεται μαζί του και με την τεράστια πορεία του στον αθλητισμό.

 

Στις ΗΠΑ η Μαρία έχοντας αφοσιωθεί στην έρευνα στο πεδίο των Νευροεπιστημών. Μάλιστα, έχει ήδη κάνει τις πρώτες της επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα ερευνητικά περιοδικά, στα οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα των μελετών της για την σχέση των νευρώνων και των ηλεκτρομαγνητικών ερεθισμάτων.

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή του στο One Channel για το πώς δέχθηκαν τα παιδιά του τον γάμο του και τον ερχομό του νέου μέλους,ο Πύρρος Δήμας είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν προβλήματα. "Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου", είχε πει.