Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Δολοφονία στην Ηλεία: Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται ο 37χρονος φονιάς της 11χρονηςΣτις φυλακές Γρεβενών, θα μεταφερθεί σήμερα Δευτέρα (17/6), ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Ο δράστης του άγριου φονικού στην Ηλεία, ο οποίος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα στην Πάτρα, υπό τον φόβο επεισοδίων.

 
 Σήμερα, θα μετακινηθεί στις φυλακές Γρεβενών, στο σωφρονιστικό κατάστημα «ειδικού τύπου», για κρατούμενους, οι οποίοι έχουν διαπράξει αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.
 
Με την άφιξή του στις φυλακές Γρεβενών, πρώτα θα υποβληθεί σε τεστ covid και μία σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι χρήστης ουσιών και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί η κατάστασή του από κοινωνική λειτουργό, τον αρχιφύλακα του καταστήματος και τη διεύθυνση της φυλακής, ενώ αν κριθεί απαραίτητο ή αν ζητηθεί από τον ίδιο θα περάσει και από ψυχιατρικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή περίεργης συμπεριφοράς που θα προκαλέσει προβλήματα.