Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πυροβόλησαν ανήλικο σε πλατεία στην Πάτρα. Τι προηγήθηκε



Σε εγχείρηση θα υποβληθεί o ανήλικος που πυροβολήθηκε στην πλατεία Βουδ στην Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες το πρωί στην Αστυνομία.

O 15χρονος, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με τη μητέρα του, που είναι ξένη υπήκοος, έχει βλήμα στην πλάτη από αεροβόλο όπλο.

Ο 15χρονος μαζί με έναν επίσης ανήλικο φίλο του, εμφανίστηκαν στην είσοδο νυχτερινού καταστήματος, το οποίο λειτουργεί στην οδό Γερμανού και επιχείρησαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, γιατί εργάζεται εκεί η κοπέλα του 15χρονου.

Στη συνέχεια οι δύο ανήλικοι αποχώρησαν, αφού πρώτα προκλήθηκε ένταση στο σημείο, και κατέληξαν στο σπίτι του ενός εξ αυτών όπου και παρέμειναν για λίγη ώρα.

Όταν ο ένας από τους δύο ανηλίκους έφυγε από το σπίτι και βρισκόταν στο ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, άκουσε έναν κρότο και στη συνέχεια ένα «κάψιμο» στην πλάτη. Ο νεαρός αφού κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Για την υπόθεση έχουν γίνει γίνει τρεις προσαγωγές, ενώ ένας άνδρας οδηγείται στις αρμόδιες αρχές, ως κατηγορούμενος για τον πυροβολισμό.