Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2022 -

Ψήφισε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔΟ πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε σήμερα στο πλαίσιο της εκλογής συνέδρων για το 10ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και για την εκλογή προέδρων και διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

Ο Κ. Μητσοτάκης μετέβη το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς, μπήκε χαμογελαστός στο παραβάν και βγαίνοντας συνομίλησε με ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί.

Εξερχόμενος ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: 

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη παράταξή μας, για τη Νέα Δημοκρατία.

Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας.

Και το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο».