Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε Σέρρες, Κιλκίς και Χαλκιδική



Στην προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε σημεία του οδικού δικτύου σε Σέρρες, Κιλκίς και Χαλκιδική, για να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα λόγω χιονόπτωσης ή παγετού προχώρησαν οι αστυνομικές διευθύνσεις.

Πιο αναλυτικά:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η απαγόρευση ισχύει στην εθνική oδό Μεσοράχης-Αμφίπολης καθ’ όλο το μήκος αυτής, από τη διασταύρωση της με την Εθνική Οδό Σερρών- Δράμας μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα στην επαρχιακή Οδό Δράμας-Αμφίπολης, από το 25ο χιλιόμετρο έως τον Κόμβο Παλιοκώμης, στην επαρχιακή οδό Σερρών- Καβάλας από το 38ο χιλιόμετρο έως τα όρια με Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην επαρχιακή οδό Κιλκίς-Γέφυρα Στρυμόνα από την διασταύρωση Καστανούσας έως τη Διασταύρωση Πετριτσίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η απαγόρευση ισχύει στην Π.Α.Θ.Ε. από τον συνοριακό σταθμό Ευζώνων έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέου Πετριτσίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, η απαγόρευση ισχύει στην νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τον κόμβο Λακκώματος έως τον κόμβο Νέων Μουδανιών, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου, από τη διασταύρωση Αγίου Προδρόμου έως τον Πολύγυρο, στην νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού από το 31ο χιλιόμετρο έως το 116ο χιλιόμετρο, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο κύκλωμα Κασσανδρείας από κόμβο Μουδανιών, στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών-Σιθωνίας, στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Ολυμπιάδας, στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδας-Στρατωνίου, στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου-Ιερισσού (μέσω Βραστάμων-Πλανών-Γοματίου) και στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου-Γερακινής.