Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 23. Οκτωβρίου 2021

Πρόσωπο-κλειδί ο άνδρας που φαίνεται να ανήκει στην προσωπική φρουρά του Αρτέμη ΣώρραΙσως να γνωρίζει το πού μπορεί να βρίσκεται ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Πρόκειται για αστυνομικό που στέκεται στο πλευρό του Σώρρα. Είναι σχεδόν πάντα ανέκφραστος και φαίνεται να κατοπτεύει τον χώρο, όπου γίνονται ομιλίες ή εκδηλώσεις της οργάνωσης. Πολλές φορές έχει καταγραφεί σε βίντεο ο άγρυπνος φρουρός να μαγνητοσκοπεί τον κ. Σώρρα την ώρα που μιλάει ή να τραβάει σε βίντεο το κοινό που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις. Πάντα φαίνεται να είναι δίπλα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Δεν αποκλείεται λοιπόν να γνωρίζει και το πότε διέφυγε ή το πού βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος είναι άφαντος από την καταδίκη του την περασμένη Παρασκευή.

Η Ελληνική Αστυνομία, πάντως, αρνείται ότι έχει δώσει εν ενεργεία αστυνομικό στη διάθεση του κ. Σώρρα για ασφάλεια και πηγές τις ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν πως «δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο κάθε αστυνομικός όταν τελειώνει τη βάρδια του από την υπηρεσία».