Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

φρουρα



Γιορτή της Μητέρας: Ευχές της Εθνικής Φρουράς με ένα εντυπωσιακό βίντεο

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, με εικόνες από τις πολυσχιδείς δραστηριότητες και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι γυναίκες της στρατιωτικής οικογένειας, η Εθνική Φρουρά ευχήθηκε στα στελέχη του για τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας. 


Επεισόδιο στη Ρω: Κατασκόπευαν με σκάφη αναψυχής και drone τη φρουρά!

Με κάθε λογής "καμουφλάζ" είχαν προσεγγίσει τη Ρω, τα "γεράκια" της Άγκυρας προκειμένου να καταγράψουν και να κατασκοπεύσουν τη σύνθεση και τον τρόπο λειτουργίας της στρατιωτικής δύναμης στο νησί.



Διπλωματικό επεισόδιο με αφορμή μερικά... νεράτζια, τους άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν και λίγες φωτογραφίες

Σχεδόν... διπλωματικό επεισόδιο δημιουργήθηκε με αφορμή μερικά... νεράτζια, τους άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν και μερικές φωτογραφίες. 



Μετά από 15 χρόνια η Κύπρος επανεξοπλίζεται: Νέα άρματα μάχης για την Εθνική Φρουρά (Βίντεο)

Νέα άρματα μάχης, σύγχρονα συστήματα πυροβολικού και νέο φορητό οπλισμό θέλει αποκτήσει η Κυπριακή Δημοκρατία η οποία μετά από 10 και πλέον χρόνια εξοπλιστικής απραξίας κάνει στροφή προς την πραγματικότητα.



Προειδοποίηση Ερντογάν σε ΗΠΑ για τα εντάλματα σύλληψης κατά των μελών της φρουράς του

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως θα ανταποδώσει πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσαν οι αμερικανικές αρχές σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του προέδρου της Τουρκίας, σύμφωνα με το CNN Turk.



Πρόσωπο-κλειδί ο άνδρας που φαίνεται να ανήκει στην προσωπική φρουρά του Αρτέμη Σώρρα

Ισως να γνωρίζει το πού μπορεί να βρίσκεται ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις».