Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

άνδρας



Ιωάννινα: Άνδρας απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Ένας άνδρας 48 ετών στα Γιάννενα βγήκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης.



Άγιοι Θεόδωροι: Αγνοείται 75χρονος κολυμβητής από το απόγευμα του Σαββάτου

Θρίλερ με 75χρονο στους Αγίους Θεοδώρους, ο οποίος πήγε για μπάνιο το απόγευμα του Σαββάτου σε παραλία της περιοχής κι έκτοτε αγνοείται.
Για το περιστατικό, ενημερώθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας οι Λιμενικές Αρχές Κορίνθου και Αγίων Θεοδώρων, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.



ΟΗΕ: Τέρμα το φύλο – Οι λέξεις «άνδρας» και «γυναίκα» δεν είναι ορθοί!

Ενώ εκατομμύρια παντρεμένα ζευγάρια ανά τον κόσμο νοιώθουν έντονη πίεση τώρα που αναγκάζονται να μένουν μαζί λόγω της πανδημίας, τα Ηνωμένα Έθνη αποφάσισαν ότι είναι η μια καλή στιγμή να αφαιρέσουν τις λέξεις «άνδρας» και «γυναίκα» από την καθομιλουμένη.



Θρίλερ στον Βόλο! Αγνοείται από χθες το μεσημέρι 37χρονος άνδρας

Αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 37χρονος άνδρας στον Βόλο και αναζητείται από τους οικείους τους.
Σύμφωνα με το taxudromos με ανακοίνωση που έκανε στο Facebook εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεωνς, ο 37χρονος άνδρας έφυγε το μεσημέρι από την περιοχή του Old City στον Βόλο όπου εργάζεται ως security, προς την περιοχή Χιλιαδούς όπου διαμένει.



Τραγωδία στον Πύργο- Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο

Με φρικτό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας άνδρας στον Πύργο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ.

Τον άνδρα αναζητούσαν από την Τρίτη οι οικείου του, που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου.



Τραγωδία στην Καστοριά: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη λίμνη

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από τη λίμνη της Καστοριάς ηλικιωμένος άνδρας.

Σύμφωνα με το svouranews.gr, περαστικοί είδαν το άψυχο σώμα του άνδρα να επιπλέει στη βόρεια παραλία και ειδοποίησαν άμεσα Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.