Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Πρέβεζα: Την έπεισαν ότι της έχουν κάνει μάγια και της πήραν 200.000 ευρώ για να τα λύσουνΘύμα απάτης έπεσε μια γυναίκα στην Πρέβεζα, καθώς επιτήδειοι την έπεισαν ότι της έχουν κάνει μάγια και αυτά φταίνε για όλες τις ατυχίες στη ζωή της.

Μάλιστα, αφού οι δύο γυναίκες την έπεισαν ότι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και να βρει όσα επιθυμεί, αρκεί τα μάγια να «λυθούν», κατάφεραν να της φάνε σχεδόν 200 χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, 150 χιλιάδες σε μετρητά και άλλες 40 περίπου χιλιάδες σε κοσμήματα.

 
 Η παθούσα, όταν κατάλαβε ότι όλα ήταν μια καλοστημένη παγίδα, προσέφυγε στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Πρέβεζας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας ημεδαπής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Της απέσπασαν 200 χιλιάδες ευρώ
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν ημεδαπή ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας για την ανακάλυψη της ταυτότητας της συνεργού συνεχίζεται.