Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Δεν γνωρίζει ο πατέρας ότι έχασε σύζυγο και κόρη



Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 47χρονος πατέρας που τραυματίστηκε βαρύτατα στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Αγία Πελαγία Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο άτυχος άντρας αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει αισθητά βελτιωθεί. «Η κατάσταση του 47χρονου είναι αισθητά βελτιωμένη. Έχουν ολοκληρωθεί τα κυριότερα χειρουργεία και έχει σταθεροποιηθεί. Έχει επαφή με το περιβάλλον και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί στην κλινική», ανέφερε μιλώντας στο Cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος.

 


Δεν γνωρίζει ότι έχασε την σύζυγο και την κόρη του

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος άντρας ακόμα δεν γνωρίζει πως σε αυτό το τροχαίο ξεκληρίστηκε η οικογένειά του καθώς έχασε τη γυναίκα του Δέσποινα και την κόρη του Μαίρη, οι οποίες ήδη αναπαύονται στη γη της Ρόδου.

«Ακόμα δεν του έχουμε ανακοινώσει τους θανάτους της συζύγου του και της κόρης του καθώς θέλουμε πρώτα να σταθεροποιηθεί 100% και στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε πως όταν κριθεί από τους γιατρούς θα ενημερωθεί με την συνδρομή ειδικής ομάδας ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ.

Τέλος, στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η 15χρονη Χριστίνα η οποία σύμφωνα με τον κ. Τασσόπουλο η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή.




Ο Χρήστος και η Μαίρη σε ευτυχισμένες στιγμές...