Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Περασμένα μεγαλεία: Κάνουν έξωση στο ΠΑΣΟΚ από τα γραφεία του!



Εξωση στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ που στεγάζονται στην Πάτρα στην οδό Αγίου Ανδρέου, φαίνεται να κάνει ο ιδιοκτήτης.

Ο ίδιος, βλέποντας ότι το ποσό των χρεών από τα ενοίκια των προηγούμενων μηνών που δεν έχουν πληρωθεί, συσσωρεύτηκε και έφτασε τις 3.000 ευρώ, αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικά μέσα, κάνοντας έξωση.

Έτσι, το κόμμα σε τοπικό επίπεδο πρόκειται να μείνει χωρίς στέγη, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η ίδια κατάσταση υπάρχει και σε άλλες εκλογικές περιφέρειες, με το ΠΑΣΟΚ να χρωστάει της… Μιχαλούς.

Την κατάσταση που υπάρχει στην Πάτρα τη γνωρίζουν τα κεντρικά στελέχη του κόμματος στην Αθήνα, καθώς ο ιδιοκτήτης του χώρου έχει προχωρήσει και σε σχετικό εξώδικο.

Μάλιστα, ο εν λόγω ιδιοκτήτης έχει αποστείλει εξώδικο στον πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης, Β. Τσιμπλοστεφανάκη, αλλά και στον εκτελών χρέη συντονιστή νομαρχιακής, Ζήση Αγγελόπουλο.

Ο τελευταίος δε, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί, προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη.

Για αυτό, άλλωστε, εδώ και καιρό, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα αποφεύγουν να συνεδριάζουν στα γραφεία του κόμματος και επιλέγουν τρίτους χώρους για τις συνεδριάσεις και τις εκδηλώσεις τους.