Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Πέντε μαγαζιά στο στόχαστρο ενος 26χρονου διαρρήκτη



Μέσα σε ένα 24ωρο, από τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης ως τα ξημερώματα της Τετάρτης, διέρρηξε πέντε καταστήματα στην πόλη της Καρδίτσας ένας νεαρός που γλίτωσε για λίγες ώρες τη σύλληψη καθώς πέρασε το όριο του αυτοφώρου.

Ο 26χρονος Έλληνας είχε καταφέρει να τρυπώσει σε τέσσερα από τα μαγαζιά και να αρπάξει συνολικά  910 ευρώ και ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής, το οποίο όμως ήταν… άδειο! Στο πέμπτο κατάστημα δεν μπόρεσε να μπει κι έτσι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας αφορά κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Τις εγκαταστάσεις ενός Αγροτικού Συνεταιρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τρεις 36χρονοι Έλληνες και άρπαξαν από μέσα επτά πλαστικά δοχεία με αντιψυκτικό! Όμως, συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας, τα κλεμμένα δοχεία αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του συνεταιρισμού και οι ίδιοι πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.