Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

πεντε



Εντός των επόμενων 20 ωρών η επιχείρηση απεγκλωβισμού των πέντε

Η υγεία των πέντε ανθρώπων που παραμένουν παγιδευμένοι στο πλημμυρισμένο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης είναι «ακόμη καλή» δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής επιχείρησης διάσωσης, αφού επιβεβαίωσε ότι τέσσερα ακόμη παιδιά απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια από το σπήλαιο.



Οι πέντε συσκευές που καίνε πάρα πολύ ρεύμα μέσα στο σπίτι

Σας ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ...φουσκωμένος και δεν ξέρετε τον λόγο; Είναι πολύ πιθανόν να φταίνε κάποιες συσκευές στο σπίτι σας που καίνε πολύ ρεύμα. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι πιο ύποπτες και βάλτε τα δυνατά σας για να αλλάξετε τον τρόπο που τις χειρίζεστε.



Λευκός καρχαρίας πέντε μέτρων εντοπίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι περιπτώσεις λευκοί καρχαρίες να πλησιάσουν κοντά στις παραλίες και σε σημεία που βρίσκονται εκατοντάδες λουόμενοι. Κι όμως αυτήν τη φορά συνέβη!



Ποιο είναι οι 5 τύποι γυναικών που σιχαίνονται οι άντρες

Αναρωτιέσαι τι μπορεί να φταίει που ακόμα δεν έχεις παντρευτεί ή γιατί δεν σου κάνει πρόταση ο σύντροφός σου;

Μήπως φταίει… ο χαρακτήρας σου; Δες τα 5 προφίλ γυναικών που οι άντρες δεν θα παντρεύονταν ποτέ:

#1 Η σούπερ ζηλιάρα:



Οι πέντε πληγές του Ιησού δεν είναι λόγια αλλά φοβερή πραγματικότητα!

Μου γράφεις, ότι άκουσες από ηλικιωμένες γυναίκες κάποιο παραμύθι για τις πέντε πληγές του Ιησού, και ρωτάς που βρέθηκε αυτό το παραμύθι;Αχ, κόρη, διάβασε την Καινή Διαθήκη!



Πέντε νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου κοντά στο Μιλάνο

Έως και πέντε άτομα εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στην πόλη Πιολτέλο, που απέχει περίπου 40 χλμ από το Μιλάνο.