Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Πέλλα: Ανήλικος έκλεψε φορτηγό και το άφησε στη Θεσσαλονίκη



Μετά από σχεδόν τρεις μήνες διαπιστώθηκε ότι αυτός που είχε κλέψει ένα φορτηγό έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του σε περιοχή της Πέλλας, ήταν ένα ανήλικο παιδί το οποίο το οδήγησε μέχρι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την επόμενη ημέρα.

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο και το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και επιστράφηκε στον 78χρονο νόμιμο ιδιοκτήτη του. Από τα ίχνη που είχε αφήσει ο ανήλικος δράστης, ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του οι αστυνομικοί του τμήματος Σκύδρας σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή αλλά δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Έλληνας που τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 31χρονου και άρπαξε κοσμήματα, δύο κινητά, μία φωτογραφική μηχανή και έναν φορητό υπολογιστή. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.