Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Πέλλα



Πέλλα: Επιτήδειοι εξαπάτησαν 65χρονο με πρόσχημα την καταβολή του market pass

Το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου που εξαπάτησε έναν 65χρονο και του άρπαξε χρήματα.



Πέλλα: Δύο συλλήψεις για τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα τροχαίο

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Πέλλα για εμπλοκή σε απάτη, με πρόσχημα τον υποτιθέμενο τραυματισμό συγγενικού προσώπου, υποψήφιου θύματος σε τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται για 26χρονο και 32χρονο, υπήκοοι Βουλγαρίας, που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας όταν πήγαν να παραλάβουν από 86χρονο το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.



Πέλλα: Σύλλογος μετέτρεψε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μια αποθήκη

Σε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατραπεί αποθήκη την οποία εκμίσθωνε σύλλογος, σε περιοχή της Πέλλας, όπου κατόπιν αστυνομικής εφόδου συνελήφθησαν δέκα άτομα (20-67 ετών), την ώρα που έπαιζαν παράνομα πόκερ ποντάροντας χρήματα.



Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην Πέλλα - Ξήλωσαν τα σιδερένια ρολά και άρπαξαν κοσμήματα από τη βιτρίνα

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένα κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο στην περιοχή Κρύα Βρύση του δήμου Πέλλας.



Πέλλα: Μαίνεται από την Κυριακή η πυρκαγιά

Μάχη με τη φωτιά που μαίνεται από το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου σε δύσβατη περιοχή των Προμάχων Πέλλας, στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, δίνουν επίγεια και εναέρια μέσα.

Αυτή την ώρα επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 13 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 25 ατόμων, ενώ συνδράμουν από αέρος και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου καναντέρ.



Αναβιώνει η άγρια δολοφονία 65χρονου από 26χρονο στην Πέλλα

Ένα από πιο φρικιαστικά εγκλήματα ανάμεσα σε δυο συγχωριανούς αναμένεται να αναβιώσει στην αίθουσα του Εφετείου και αφορά την άγρια δολοφονία ενός 65χρονου από έναν 26χρονο τον Ιούλιο του 2015 στην Άψαλο Πέλλας.