Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καλύτερο παιδί της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ



Ως το «καλύτερο παιδί» των ξένων συμφερόντων χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Αλέκα Παπαρήγα εξηγώντας πως «δεν μιλήσω για τον καλύτερο υπηρέτη.

 

Αλλά για το πιο καλό παράδειγμα. Γιατί το καλύτερο παράδειγμα είναι ο πρώην, αυτός που εγκατέλειψε το μετερίζι του. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε στο πιο καλό παιδί της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ».

Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2019, η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στη μη περικοπή των συντάξεων, επισημαίνοντας ότι «το μέτρο είχε υπολογιστεί» για να ρίξει το καρφί προς τον Ε. Τσακαλώτο: «τα υπολογίζει αυτά ο κ. Τσακαλώτος. Άλλωστε πόσο θα ζήσουν παραπάνω οι άνθρωποι της ηλικίας μου; Δεν γίνεται να ζήσουμε 200 χρόνια».

 

«Είπε πρόσφατα ο κ. Τσίπρας ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατάντησε τους εργαζόμενους να τους λείπε ένα ευρώ από την τσέπη και πως αυτός τους έδωσε είκοσι ευρώ. Εγώ θυμάμαι τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να βγάζει ένα προεκλογικό σποτ. Δείχνει τον Τσίπρα να συναντά έναν ηλικιωμένο και ο ηλικιωμένος να του λέει «Αλέξη ένα να κάνεις από τα δέκα που υπόσχεσαι εγώ θα σε στηρίξω». Είναι το μόνο που πέσατε μέσα. Όμως εγώ δεν θα έκανα τέτοιο βίντεο που επιβεβαιώνει ότι δεν θα κάνεις τίποτα από όσα υπόσχεσαι» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, η κυρία Παπαρήγα ανέφερε: «Το Κυπριακό πάει για διχοτόμηση. Η Ελλάδα έχει γίνει τεράστια στρατιωτική βάση. Αντί γι αυτά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται για το άρθρο 16 και τον τάδε κολλητό του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη» ενώ παράλληλα εκτίμησε πως «ότι δεν είδαμε το 2012 μπορεί να το δούμε το 2020 και μετά»