Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

ΚΚΕ



Λιάνα Κανέλλη: Η χώρα γίνεται στόχος αντιποίνων με την εμπλοκή της στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις

«Την εμπλοκή της χώρας μας, με ευθύνη της κυβέρνησης, στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ – ΕΕ με την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα, όπου σήμερα έβαλε με πυροβόλο εναντίον δύο μη επανδρωμένων αεροχημάτων» κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1, επισημαίνοντας «τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό και τη χώρα που καθίσταται στό



ΚΚΕ: Εμπνευστής και ενορχηστρωτής της γελοίας επίθεσης σε ΚΚΕ και Κουτσούμπα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απάντησε σήμερα το πρωί στη Bουλή «στα όσα απαράδεκτα απηύθυνε στον ίδιο και στο ΚΚΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο της ΝΔ για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων» αναφέρoυν πηγές του ΚΚΕ «σχετικά με την αντιπαράθεση του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και προσθέτουν:



Κουτσούμπας: «Η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους»

«Αιχμές» κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ άφησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ.

 

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου «έκτρωμα από την αρχή μέχρι το τέλος» και πρόσθεσε ότι αντί πτυχίων με αξία θα υπάρξουν πτυχία με τιμή.



ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ απέρριψαν την πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση από τη Νέα Αριστερά

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ είπαν «όχι» στην πρόταση της Νέας Αριστεράς για μομφή στην κυβέρνηση.

 
 Την πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.


ΚΚΕ: Να λάμψει η αλήθεια, καμία συγκάλυψη για τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες στο έγκλημα των Τεμπών

Την «απαίτηση των συγγενών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών αλλά και των χιλιάδων εργαζομένων που απέργησαν στις 28/2, ώστε να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη», μετέφερε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Παπαδάκης, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τόνισε τα εξής στην ομιλία του:



Κουτσούμπας: Σήμερα αγωνιζόμαστε, παλεύουμε, διεκδικούμε για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών

Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας βρέθηκε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δυστύχημα των Τεμπών, που σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία.