Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Ο πολιτικός γάμος στο Γύθειο και το party με θέα τη θάλασσα



Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος λίγους μόλις μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι επέλεξε για αυτή την σημαντική μέρα της ζωής του του το Δημαρχείο του Γυθείου. Η όμορφη πόλη της Λακωνίας είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και οι λιγοστοί καλεσμένοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στο πλευρό της αλλά και του επιχειρηματία.

Οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το χαρούν με στενούς συγγενείς και φίλους. Κάτι που σεβάστηκαν απόλυτα και οι καλεσμένοι τους και τα ευχάριστα έγιναν γνωστά όταν η ευτυχισμένη νύφη αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου από αυτή τη "μεγάλη μέρα", όπως την χαρακτήρισε η ίδια, μας έδειξε το χέρι της που πλέον στολίζουν η βέρα και το μονόπετρό της. Φυσικά, έπεσαν βροχή οι διαδικτυακές ευχές αλλά και οι πρώτες φωτογραφίες από τους καλεσμένους του γάμου.

Το χαμόγελο της νύφης φανέρωνε την ευτυχία της και έζησε αυτή την μέρα ακριβώς όπως την ήθελε. Για την τελετή επέλεξε να βάλει φόρεμα γνωστής εταιρείας και custom made μπότες σε ροζ απόχρωση.

 To party πριν το γάμο

Το προηγούμενο βράδυ προηγήθηκε party με τους καλεσμένους σε γνωστό στέκι της περιοχής όπου διασκέδασαν όλοι μαζί και μοίρασαν τις πρώτες ευχές στο ζευγάρι.

 Από τους καλεσμένους στο γάμο αλλά και στο party της Παρασκευής δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κολλητές φίλες της νύφης, Βάσω Λασκαράκη και Νίκη Παλληκαράκη. Οι δύο ηθοποιοί ευχήθηκαν στην Αθηνά Οικονομάκου και μέσα από τα social media τους.

Η Βάσω συνοδευόταν στο γάμο από την κόρη της Εύα ενώ η Νίκη τόνισε μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε πως θα είναι πάντα στο πλευρό των κουμπάρων της, Αθηνάς και Φίλιππου. 

 Το γαμήλιο party με θέα τη θάλασσα

Μετά την όμορφη τελετή και τις αναμνηστικές φωτογραφίες που γέμισαν τα social media των καλεσμένων με #filipposathina ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι. Το νιόπαντρο ζευγάρι και οι καλεσμένοι του γευμάτισαν και διασκέδασαν με θέα τη θάλασσα και σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο.

Βασικό στοιχείο της διακόσμησης και όλου του γάμου ήταν τα τριαντάφυλλα που είναι από τα αγαπημένα λουλούδια της νύφης.