Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι πανάκριβες γόβες της Μπέτυς Μπαζιάνα, που φόρεσε στον Λευκό Οίκο



Ειδικοί και μη αποθέωσαν την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα για τις στυλιστικές της επιλογές στην εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο...

Το μάτι όλων έπεσε στις υπέροχες γόβες που φορούσε και ταίριαζαν υπέροχα με το λευκό ταγέρ με μαύρη ζώνη και την μαύρη τσάντα. Οι γόβες λοιπόν που φόρεσε στον Λευκό Οίκο είναι του γνωστού οίκου Gianvito Rossi και αν τις αγοράσει κανείς online κοστίζουν 590 ευρώ.

 

 

Μπορεί η συνάντηση που περίμεναν πολλοί με τη Μελάνια Τραμπ να μην έγινε γιατί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έλειπε από την Ουάσινγκτον, αλλά η Μπέτυ Μπαζιάνα κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις. Της έκαναν αναγραμματισμό στο επώνυμο βέβαια, αλλά μικρό το κακό.

Όσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για επενδύσεις, F-16 και οικονομία, η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε δεκτή από τη σύζυγο του αντιπροέδρου, Κάρεν Πενς.

Αυτό άλλωστε επιτάσσει το πρωτόκολλο: όταν η Πρώτη Κυρία απουσιάζει, τα καθήκοντά της σε τέτοιες περιστάσεις εκπληρώνει η Δεύτερη Κυρία της χώρας. Εν προκειμένω, η Κάρεν Πενς.

«Λευκή» Μπέτυ στον Λευκό Οίκο
Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν ξανά εντυπωσιακή και κέρδισε τους πάντες. Χαμογελαστή και αέρινη, η σύντροφος του πρωθυπουργού βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του… δεύτερου ζεύγους των ΗΠΑ.

Επέλεξε να φορέσει στην πρώτη της επίσημη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο ένα λευκό ταγιέρ. Φόρεμα ως το γόνατο, με σακάκι που στη μέση του είχε μαύρη ζώνη.

Μαύρη η τσάντα και οι ψηλοτάκουνες γόβες που επέλεξε, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω. Η Κάρεν Πενς φορούσε μπροντοκόκκινο φόρεμα και μαύρες γόβες.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στο «σπίτι» του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και είχε συζήτηση με την σύζυγό του.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται οι δυο γυναίκες να κάθονται σε έναν λευκό καναπέ και μπροστά τους να έχουν ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο υπάρχει ένα πιάτο με βουτήματα.

Η κα Μπαζιάνα ξεναγήθηκε από την Κάρεν Πενς στους χώρους του σπιτιού και ενημερώθηκε για την ιστορία του. Υπέγραψε και στο βιβλίο των επισκεπτών.

Της… άλλαξαν το επώνυμο
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει γίνει και το ανάλογο post-αρισμα στα social media. Στον λογαριασμό της Δεύτερης Κυρίας των ΗΠΑ ανέβηκαν δυο φωτογραφίες της ίδιας και της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Μια στον… καναπέ και μια στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού.

Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν πως έγινε ένας μικρός… αναγραμματισμός στο επώνυμο της κας Μπαζιάνα. Baizana την έγραψαν οι Αμερικανοί.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (σ.σ. το… Baizana που λέγαμε) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.