Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Ο ΟΑΣΑ εφιστά την προσοχή για νέα απόπειρα εξαπάτησης στα social media – Παροτρύνουν πολίτες να αποκτήσουν δωρεάν ATH.ENA CardΣε συνέχεια της από 29-12-2023 σχετικής ανακοίνωσης ο ΟΑΣΑ, εφιστά και πάλι την προσοχή του επιβατικού κοινού για απόπειρα εξαπάτησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πλαστούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα την επωνυμία του Οργανισμού.

Όπως αναφέρει «Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται συνεχώς παραπλανητικές δημοσιεύσεις με το λογότυπο του ΟΑΣΑ, σε διάφορα social media, που παροτρύνουν ανυποψίαστους πολίτες να αποκτήσουν δωρεάν μια ATH.ENA Card διάρκειας 12 μηνών, κάνοντας κλικ σε έναν ψεύτικο ψηφιακό σύνδεσμο (link).

Ο ΟΑΣΑ έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διακοπή των δημοσιεύσεων αυτών, ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές.

Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή του επιβατικού κοινού, καθώς οι ψεύτικοι λογαριασμοί στα social media, διαθέτουν αληθοφανή χαρακτηριστικά (εμφανίζεται η επωνυμία του ΟΑΣΑ και το λογότυπο της ATH.ENA card)».

Ο ΟΑΣΑ εφιστά την προσοχή για νέα απόπειρα εξαπάτησης στα social media – Παροτρύνουν πολίτες να αποκτήσουν δωρεάν ATH.ENA Card