Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Ο Νότης Μηταράκης τρολάρει τον εαυτό του ως.... «κουρδιστό πιθηκάκι» (Βίντεο)Αυτοτρολάρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, με τη… βοήθεια της γνωστής σατυρικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια».

Ο γαλάζιος βουλευτής το μεσημέρι της Τρίτης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα απόσπασμα από την εκπομπή στο όποιο είναι πρωταγωνιστής ο ίδιος αλλά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την τελευταία ομιλία των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, την περασμένη Τετάρτη.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει αποσπάσματα από την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τα έδρανα του κόμματός του, ενώ από πίσω μεταξύ άλλων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας καθόταν και ο κος Μηταράκης, ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα «ενθουσιασμένος» και χειροκροτούσε συνεχώς και όσο πιο δυνατά και γρήγορα του επέτρεπαν τα χέρια του.

Μάλιστα ο κος Μηταράκης έγραψε και με hashtag το όνομα της εκπομπής, ενώ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν τον «εμπόδισε» ούτε καν ο χαρακτηρισμός της εκπομπής προς τον ίδιο ως… «το κουρδιστό πιθηκάκι».