Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο καπετάνιος Αλέξης Κούγιας και το σκάφος του, που κέντρισε τα βλέμματα στη Σκιάθο (Φωτό)



Το σκάφος του γνωστού ποινικολόγου κλέβει την παράσταση στο λιμάνι της Σκιάθου. Ιδιαίτερα φιλικός και αρκετά γενναιόδωρος με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν...

Στο λιμάνι της Σκιάθου έδεσε το απόγευμα της Κυριακής (28-08-2016) η πολυτελής θαλαμηγός ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ και διάσημου ποινικολόγου Αλέξη Κούγια.

Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στο νησί της Σκιάθου πλοηγώντας μόνος του το 30 περίπου μέτρων σκάφος του, το οποίο φέρει το όνομα των δύο του παιδιών Χρήστου και Μάιρας.

Μάλιστα στην μίνι κρουαζιέρα του στα νησιά των Βορείων Σποράδων, εκτός από το 6μελές πλήρωμα της θαλαμηγού, τον επιτυχημένο ποινικολόγο συνοδεύει ο γιος του Χρήστος.

 

ΦΩΤΟ από thenewspaper.gr

ΦΩΤΟ από thenewspaper.gr

ΦΩΤΟ από thenewspaper.gr
ΦΩΤΟ από thenewspaper.gr
ΦΩΤΟ από thenewspaper.gr
ΦΩΤΟ από thenewspaper.gr
 

Ο κ. Κούγιας έδειξε μάλιστα τις ικανότητές του τοποθετώντας μόνος του το τεράστιο σκάφος στην ειδική θέση που ήταν κρατημένη για εκείνον σε στενό σημείο του νέου λιμανιού του νησιού. Η θαλαμηγός του φέρει σημαία Φινλανδίας. 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στον ελλιμενισμό και αρκετά γεναιόδωρος, μοιράζοντας πλούσια φιλοδωρήματα...

Ο Αλέξης Κούγιας θα περάσει το προσεχές τριήμερο στο νησί του Παπαδιαμάντη, κάνοντας όμως και μικρές αποδράσεις στα γύρω νησιά.