Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σκάφος



Σκάφος με 80 παράνομους μετανάστες οδηγείται στο Κατάκολο

Στο λιμάνι του Κατακόλου οδηγείται αυτή την ώρα, ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος που μεταφέρει παράνομους μετανάστες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr,  το σκάφος εντοπίστηκε ανοιχτά των Στροφάδων από δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος που κατέπλευσαν στην περιοχή από το Κατάκολο και τη Ζάκυνθο.



Κεφαλλονιά: Αγνοείται σκάφος από το απόγευμα της Παρασκευής

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Κεφαλλονιάς για την εύρεση του «ΔΙΑΣ» Σ.Α. 478, το οποίο είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό, δεν επεστράφη κατά το χρονικό διάστημα για το οποίο είχε εκμισθωθεί και έκτοτε αγνοείται.



Κρήτη: Σκάφος έμεινε ακυβέρνητο ανοιχτά της Παλαιόχωρας! Περιπέτεια για τους επιβάτες του

Σκάφος εξέπεμψε SOS ανοιχτά της Παλαιόχωρας Χανίων κινητοποιώντας τις Aρχές. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το σκάφος «Όστρια» – στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα – χθες το μεσημέρι υπέστη μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να είναι ακυβέρνητο νοτιοδυτικά των Χανίων και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή «Κεδρόδασος».



Λονδίνο: Σκάφος πήρε φωτιά στον Τάμεση - Πήδηξαν στο νερό για να σωθούν οι επιβάτες

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες ενός σκάφους, που έπλεε στον ποταμό Τάμεση του Λονδίνου, όταν αυτό, ξαφνικά, τυλίχτηκε στις φλόγες και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στο νερό για να σώσουν τις ζωές τους.



Πυρκαγιά σε σκάφος στην Αίγινα στον κόλπο της Μονής

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε σκάφος στον κόλπο Μονή της Αίγινας.

Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr, η πυρκαγιά έχει προκληθεί σε μικρό σκάφος αναψυχής το οποίο μεταφέρουν εκτός του κόλπου προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς σε αλλά σκάφη που βρίσκονται αυτή την ώρα στον κόλπο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για τραυματίες.



Τραγωδία Καλιφόρνια: Βρέθηκαν τέσσερις σοροί επιβαινόντων του σκάφους που κάηκε και βυθίστηκε

Τις σορούς τεσσάρων ατόμων εντόπισαν οι αρχές στην Καλιφόρνια από το πλοίο που κάηκε και βυθίστηκε Δεκάδες είναι ακόμα οι αγνοούμενοι, καθώς η φωτιά τους βρήκε στον ύπνο. Πέντε άτομα του πληρώματος πρόλαβαν να φύγουν και διασώθηκαν.
Οι αρχές εντόπισαν τέσσερις σορούς από τα άτομα που επέβαιναν στο σκάφος που έπιασε φωτιά στην Καλιφόρνια, ενώ 29 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη.