Παρασκευή 06 Αυγούστου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

30 °C

Σήμερα, 6. Αυγούστου 2021

Νέες συγκεντρώσεις κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο..Νέα συγκέντρωση κόσμου που αντιδρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Σύνταγμα. Πανό κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και ελληνικές σημαίες διακρίνονται στις φωτογραφίες από την πορεία διαμαρτυρίας. Η διαμαρτυρία γίνεται αφότου κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με τις ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

 

Διαμαρτυρία και στην Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν πρίν από λίγη ώρα πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της COVID-19.

Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στη διαδήλωση δηλώνουν ότι είναι κατά του διχασμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη. Κάποιοι άλλοι δηλώνουν ότι διαφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ενώ άλλοι είναι συλλήβδην κατά των εμβολίου για τον κορωνοϊό και κατά της μάσκας.

Η πορεία περιφρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο και κινούνται στην οδό Τσάμική. Οι ίδιοι, σκοπεύουν να επιστρέψουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν.

Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με τα σημεία στα οποία κινούνται οι διαδηλωτές.