Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νέα ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας: To DNA στα νύχια της δεν δείχνει τον δολοφόνο



Εξετάστηκε σήμερα ως μάρτυρας κατόπιν αιτήματος του δικηγόρου του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολο Λύτρα το οποίο έγινε δεκτό , η πραγματογνώμονας της ΔΕΕ που διενήργησε την πραγματογνωμοσύνη και την ανάλυση του DNA της άτυχης εφοριακού.

Τα γενετικά στοιχεία DNA που έχουν προσδιοριστεί στα νύχια της άτυχης Δώρας έχουν εξεταστεί και αξιολογηθεί με βάση τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της και αυτά κρίθηκαν ότι δεν είναι αξιοποιήσιμα για περαιτέρω σύγκριση , σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Λύτρα ο οποίος μίλησε στο protothema.gr για αυτές τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη .

 

«Μετά από αίτημά μας στον ανακριτή, το οποίο έγινε δεκτό , κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας η πραγματογνώμονας της ΔΕΕ που έκανε την ανάλυση του DNA. Η οποία αναφέρει ότι τα γενετικά στοιχεία του DNA που έχουν προσδιοριστεί στα νύχια της άτυχης Δώρας έχουν εξεταστεί και έχουν αξιολογηθεί με βάση τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της και αυτά κρίθηκαν ότι δεν είναι αξιοποιήσιμα για περαιτέρω σύγκριση. Δηλαδή δεν δίνουν αποτέλεσμα», λέει στο protothema.gr ο κ. Απόστολος Λύτρας.  
«Το δεύτερο καινούργιο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι κλήθηκε η φίλη και συνάδερφος της Δώρας , η οποία δεν γνώριζε περί απειλές από το χώρο εργασίας της αλλά αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι γνώριζε ότι πράγματι η Δώρα είχε δεχτεί μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από κάποιο άγνωστο τηλέφωνο , όπου της έλεγε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο .Η ίδια η Δώρα της το είχε αποκαλύψει», προσθέτει.