Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δωρα



Επτά συμβουλές για την ψυχολογία σου για να περάσεις ήρεμα Χριστούγεννα

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα… Είτε έχεις μπει στο πνεύμα των γιορτών είτε δε σου αρέσουν και πολύ αυτά, σου βρήκαμε τις καλύτερες ιδέες για το πως θα περάσεις την περίοδο αυτή όσο πιο όμορφα και ωφέλιμα γίνεται.

Ξέχνα την τελειομανία



Απόφαση - βόμβα του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου ανοίγει το δρόμο για τη διεκδίκηση δώρων σε νομικά πρόσωπα

Το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, με μια απόφαση βόμβα, δικαίωσε 13 υπαλλήλους, καθώς έκρινε ότι η πλήρης κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, αλλά και του επιδόματος θερινής αδείας, σε υπαλλήλους απασχολούμενους με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε νομικά πρόσωπα όπου ισχύει το Ενιαίο Μισθολόγιο είναι αντισυνταγματική και αντίθετη σε υπερνομοθετικής ισχύος διατάξεις.



Τα δώρα του Τούρκου πρέσβη στον Έλληνα υπουργό Άμυνας και ο σκέτος εσπρέσο

«Eίναι αλήθεια ότι ο Μπουράκ Οζουγκεργκίν, ο τούρκος πρεσβευτής στην Αθήνα, θέλει να γνωρίζει κάθε φορά τον Έλληνα υπουργό Αμυνας. Ετσι κάθε φορά που αλλάζει ο υπουργός ζητεί να τον συναντήσει στο Πεντάγωνο, στο υπουργείο» γράφει ο Βηματοδότης



Αντίδραση από ΣτE: Ανακριβείς περιγραφές μυθιστορηματικού χαρακτήρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με την απόφαση για τις περικοπές δώρων και επιδομάτων.



Ψυχρολουσία για τους δημόσιους υπαλλήλους - «Βόμβα» από το ΣτΕ για 13ο-14ο μισθό & δώρα – Συνταγματικές οι περικοπές

Συνταγματικές οι περικοπές του 13ου και 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και στους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών την Δευτέρα.



Πώς να αγοράσετε το σωστό αναμνηστικό από τα ταξίδια σας χωρίς να το μετανιώσετε

Πόσες φορές δεν έχετε αναγκαστεί να πακετάρετε στην αποθήκη αναμνηστικά από τα ταξίδια σας που δεν χρησιμοποιήσατε ούτε μία φορά;

 

Για να μην ξαναπέσετε στην ίδια καταναλωτική παγίδα και ξοδεύετε τα χρήματά σας άσκοπα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και κερδίστε χρόνο και χρήμα κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας.