Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Να παρέμβει εισαγγελέας



Πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια είδηση που μας πάγωσε και αν δεν είναι προϊόν παραπολιτικής ανανδρίας τότε σίγουρα πρέπει να παρέμβει οπωσδήποτε ο εισαγγελέας και μάλιστα αυτεπάγγελτα.
Σε διάφορα λοιπόν δημοσιεύματα πόζαρε η φωτογραφία πολιτικού προσώπου που μάλιστα είναι στενός συνεργάτης του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο λόγος της ενασχόλησης των δημοσιευμάτων με αυτό το πρόσωπο είναι γιατί κατηγορείται από ξένα μέσα ενημέρωσης και Μη κυβερνητικές οργανώσεις για παιδεραστία. Τα δημοσιεύματα μάλιστα αυτά καθώς και οι αναφορές των ΜΚΟ έχουν στοιχεία φωτογραφίες βίντεο και μαρτυρίες που σύμφωνα με τους ίδιους, μαρτυρούν την εμπλοκή του πολιτικού αυτού προσώπου, με την εγκληματική αυτή πράξη, με την ζωώδη αυτή συμπεριφορά, με την ανήθικη δραστηριότητα.
Περιέχουν μάλιστα λινκ και παραπομπές όπου ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί γι αυτήν του την δραστηριότητα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο και λίγη ευαισθησία γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμη εισαγγελέας, γι αυτά τα δημοσιεύματα , και αν είναι ψευδή κι εκβιαστικά κι εξυπηρετούν συμφέροντα μικροπολιτικά, να εφαρμόσει το νόμο. Αν όμως είναι αλήθεια τότε αυτός ο άνθρωπος πρέπει να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και να διαπομπευθεί. Η πράξη του αν γίνεται είναι κακούργημα.....