Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μπλακ άουτ στον Πόρο μετά την πτώση του ελικοπτέρου - Τι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ



Μπλακ άουτ επικρατεί στον Πόρο μετά την πτώση ελικοπτέρου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος του νησιού, ενημέρωσε πως ο ΔΕΔΔΗΕ ήδη προσπαθεί για την επαναφορά του ρεύματος μέσα στη μέρα ενώ υπάρχει πρόβλεψη για παροχή γεννητριών προκειμένου το νησί να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του.

Στο μεταξύ αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ και τον στρατό, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στον Πόρο γεννήτριες, υπέβαλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Από την πλευρά του ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή το δυστύχημα που συνέβη σήμερα στην περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στον Γαλατά, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως: «τα συνεργεία της Εταιρίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προκειμένου να επιθεωρήσουν και να εκτιμήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί το νησί του Πόρου από τον Γαλατά. Οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται πυρετωδώς, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν ταχύτερα. Ταυτόχρονα γίνονται όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την άμεση μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα».