Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πόρος



Το σημαντικό αρχαιοελληνικό μνημείο που θα σε φέρει στον Πόρο

Ο Πόρος είναι ιδιαιτέρως γνωστός στους Αθηναίους, ιδανικός για μικρές αποδράσεις εντός Σαρωνικού.

Εκεί βρίσκεται εξάλλου το Ιερό του Ποσειδώνα, που παραμένει ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της κλασικής αρχαιότητας. Και πέρα από σημαντικός αρχαιολογικός χώρος, είναι κι ένας δημόσιος τόπος αναψυχής, ανοιχτός και φιλικός σε όλους.



Πόρος: Αστυνομικός διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με το Α.Τ. Πόρου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός που υπηρετεί στο εν λόγω αστυνομικό τμήμα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.



Απομάκρυναν τον διοικητή του ΑΤ Πόρου επειδή δεν έκανε αρκετούς ελέγχους για κορωνοϊό

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το  Αρχηγείο της ΕΛΑΣ αποφάσισαν την απομάκρυνση του διοικητή του ΑΤ Πόρου, επειδή δεν έκανε αρκετούς ελέγχους και δεν έκοβε αρκετά πρόστιμα, στους επιχειρηματίες του νησιού.



Πόρος: Ερημώνει το νησί έπειτα από κρούσματα κορωνοϊού

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Πόρος, όπου μετά την επιβολή μέτρων προστασίας κορωνοϊού, οι περισσότεροι τουρίστες του νησιού αποφάσισαν να αποχωρήσουν, κάτι που δημιουργεί τεράστιο πλήγμα στην οικονομία της περιοχής.



Κορονοϊός: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους και επισκέπτες του Πόρου!

Κάτοικοι και επισκέπτες των νησιών του Αργοσαρωνικού έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα επείγουσα ειδοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112 για αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο κορονοϊού στον Πόρο.

Το sms από το 112, το οποίο είναι πλέον πιο “έξυπνο”, στάλθηκε μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, 07.08.2020.



Πόρος: Στα 30 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Στα 30 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον Πόρο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ. Επιπλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα και άλλων τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση της διασποράς του ιού.