Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

14 °C

Σήμερα, 17. Οκτωβρίου 2021

Μεσσηνία: Ιδιοκτήτες καταδίωξαν τους δράστες και βγήκαν τα όπλαΈνα αυτοκίνητο μάρκας SEAT LEON αναζητούν οι αστυνομικοί στη Μεσσηνία και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να το εντοπίσουν, καθώς οι τρεις επιβάτες του που εμπλέκονται σε διάρρηξη σπιτιού στο Νεοχώρι Οιχαλίας έβγαλαν όπλο κατά του ιδιοκτήτη που τους καταδίωξε

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν. Δυο από τους δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο, ενώ ο τρίτος περνούσε μαρσάροντας με το αυτοκίνητο απ’ έξω για να καλύπτει τον θόρυβο. Ένας γείτονας βγήκε για να δει σε ποιον ανήκε  το αυτοκίνητο, είδε τι συνέβαινε και ειδοποίησε την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έφτασε εκείνη τη στιγμή.

 

Η γυναίκα προσπάθησε να κλειδώσει την πόρτα για να εγκλωβίσει μέσα στο σπίτι τους δύο κουκουλοφόρους εισβολείς, όμως εκείνοι πρόλαβαν να ανοίξουν και να κατευθυνθούν τρέχοντας προς το όχημα όπου τους περίμενε ο συνεργός τους. Όμως, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας τους καταδίωξε και τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έβγαλε το όπλο και το έστρεψε κατά πάνω του αναγκάζοντάς τον να σταματήσει. Εκείνοι τη στιγμή μπήκαν στο αυτοκίνητο οι συνεργοί του, που του πήραν το πιστόλι για να μην πυροβολήσει και έσπευσαν να εξαφανιστούν.