Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Μενίδι: Φρίκη με αλλοδαπούς που έτρωγαν σκυλιά (Φωτό)Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που αντίκρισαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, όταν εισέβαλαν σε μια τρώγλη όπου κατοικούσαν αλλοδαποί στο Μενίδι και φέρεται ότι τη χρησιμοποιούσαν ως σφαγείο σκύλων, μετατρέποντάς την ταυτόχρονα σε εστία μόλυνσης επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία!

Αφορμή για την έρευνα στον χώρο αποτέλεσε μια καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών, σύμφωνα με την οποία οι Πακιστανοί που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα την τρώγλη εξέτρεφαν σκύλους, τους οποίους έσφαζαν και έτρωγαν! Οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο μαζί με μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη - Μοσχάτου και ανατρίχιασαν όταν άνοιξαν το ψυγείο, το οποίο βρισκόταν στην αυλή.

Μέσα υπήρχαν στοιβαγμένα κομμάτια κρέατος και κόκαλα, τα οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής, προέρχονται από σκύλους! Οι τρεις αλλοδαποί που βρίσκονταν στον χώρο συνελήφθησαν αμέσως και οδηγήθηκαν στο τμήμα. Ωστόσο, η έρευνα που ακολούθησε στην τρώγλη έκρυβε κι άλλες εκπλήξεις.

Μπαλτάδες, μαχαίρια, σφυριά, εργαλεία, ξύλινοι πάγκοι κοπής κρέατος, αλυσίδες και δεκάδες λουριά σκύλων ήταν ανάμεσα στα εκατοντάδες πεταμένα αντικείμενα, ενώ στα σκουπίδια που είχαν κατακλύσει τους χώρους βρίσκονταν διάσπαρτοι και νεκροί αρουραίοι! Οι αστυνομικοί βρήκαν ζωντανά επτά σκυλιά, τα οποία μεταφέρθηκαν σε ασφαλές καταφύγιο από τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης. Μάλιστα, ήταν τόσο τρομοκρατημένα, που μπήκαν από μόνα τους μέσα στα αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι είχαν παρατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι εξαφανίζονταν αδέσποτα σκυλιά από την περιοχή, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είχαν τόσο τραγική τύχη. Οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει δείγματα των ευρημάτων στα εργαστήρια της κτηνιατρικής υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για κρέας σκύλου και ερευνούν αν κάποια ποσότητα έχει διατεθεί στην αγορά.