Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μελισσανίδης σε Πατούλη: Το γήπεδο να τελειώσουμε



Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με βασικό θέμα τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ειδικότερα την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στο θέμα υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν και οι Μηνάς Λυσάνδρου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, Γιάννη Βούρος και Αλέξης Αλεξίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να απαντά με μια… αφοπλιστική ατάκα, όταν κατά την είσοδό του ο Πατούλης τον καλωσόρισε: «Σαν το σπίτι σας εδώ», ήταν τα λόγια του Περιφερειάρχη, με τον «Τίγρη» να του λέει ορθά-κοφτά: «Δεν θέλουμε φωτογραφίες, το γήπεδο να τελειώσουμε».

Πάντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος αναφορικά με τις εργασίες στην «Αγιά Σοφιά», όπως φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης: «Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά», είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

 

Πατούλης: «Η Αγιά Σοφιά θα γίνει, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση»

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τόνισε πως όλες οι δυνάμεις που είναι τις αρμοδιότητάς του θα τεθούν στην υπηρεσία της ΑΕΚ ώστε η υπογειοποίηση να προχωρήσει και το έργο να προχωρήσει κανονικά: «Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Που σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο. Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω», ήταν τα λόγια του κ. Πατούλη.

Τέλος, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο μεταξύ ΑΕΚ, Περιφέρειας Αττικής και Δήμου: «Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει», είπε ο κ. Βούρος.