Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μελάνια Τραμπ και Μπέτυ Μπαζιάνα δεν θα συναντηθούν τελικά!



Σήμερα (13.10.2017) ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα και στενούς συνεργάτες του για τις ΗΠΑ. Στις 17 Οκτωβρίου θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, η Μελάνια Τραμπ θα λείπει... Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υποδεχτεί την Μπέτυ Μπαζιάνα όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Η Μελάνια Τραμπ θα είναι εκτός Ουάσινγκτον. Για αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα θα υποδεχθεί η σύζυγος του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, Κάρεν.

Αυτό σημαίνει όχι χάθηκε η ευκαιρία ενός στιλιστικού crash test ανάμεσα στις δυο Πρώτες Κυρίες που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.

Μία ενδιαφέρουσα στιλιστική μάχη

Μελάνια Τραμπ και Μπέτυ Μπαζιάνα… Δυο κυρίες που καταφέρνουν πάντα να τραβάνε τα βλέμματα με τις στιλιστικές τους επιλογές. Το στυλ τους διαφορετικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό. Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Στέκονται αγέρωχες και υπέρλαμπρες στο πλευρό των συζύγων τους, με τους φωτογράφους να παίρνουν φωτιά.

Η Μελάνια Τραμπ μοντέλο από την Σλοβενία διαθέτει ένα κορμί που κόβει την ανάσα και δεν αποχωρίζεται ποτές τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Μπέτυ Μπαζιάνα Μπέτυ Μπαζιάνα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ξεκίνησε από το κορίτσι της διπλανής πόρτας και κατάφερε μέσα στα χρόνια να εξελιχθεί σε μία diva της μόδας με ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο κραγιόν.