Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Μπέτυ Μπαζιάνα



Θεσσαλονίκη: Χέρι χέρι Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα – Τα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Αφού περπάτησαν χεράκι-χεράκι μπροστά από τους φωτογράφους που τους περίμεναν, μπήκαν στην έκθεση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα.



Μπέτυ Μπαζιάνα: Αθόρυβη και διακριτική στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα! (ΦΩΤΟ)

Διακριτική και αθόρυβη –όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια- ήταν και χθες στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, η Μπέτυ Μπαζιάνα. Η πρώτη Κυρία της χώρας επιλέγει να στηρίζει διακριτικά τον σύντροφό της και πρωθυπουργό (ούσα συνήθως ένα βήμα πίσω από εκείνον), αλλά να είναι στο πλευρό του και στα εύκολα και στα δύσκολα.



Τα λένε Μπέτυ Εμινέ πίνοντας τσάι στο παλάτι - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ!

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συναντούσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν, η Μπέτυ Μπαζιάνα συναντήθηκε για τσάι με την σύζυγο του Τούρκου προέδρου, Εμινέ.

Δείτε ΦΩΤΟ:



ΔΕΘ 2018: Λαμπερή και σικάτη η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του Τσίπρα! - Δείτε ΦΩΤΟ

Από το πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο δεν θα μπορούσε να λείπει η Μπέτυ Μπαζιάνα.
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, συνομιλώντας με τους παρευρισκόμενους, λίγο πριν αρχίσει η τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.



Η ημέρα που κλαίει η... Μπέτυ και ο ΣΥΡΙΖΑ: Ενα δημοψήφισμα που οι εμπνευστές του θέλουν να ξεχάσουν

Δεν ξέρουμε εάν και αυτή τη χρονιά η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα θα κλάψει και πάλι από νεύρα και από οργή στην επέτειο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, ή εάν θα είναι πιο μετρημένη ακολουθώντας το δρόμο του συντρόφου της Αλέξη Τσίπρα που σε πρόσφατη συνέντευξή του υπαινίχτηκε ότι πλέον αναγνωρίζει ότι το 2015 θα μπορούσε να κινηθεί και με τρόπο διαφορετικό από τότε.



Eπίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην πρώην «συντρόφισσά» της Μπέτυ Μπαζιάνα

Άγρια επίθεση στην πρώην σύντροφό της και σύζυγο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.