Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

«Μαύρισαν» Τσίπρα-Πολάκη στην... αγαπημένη παραλία τους



Δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα... αγαπητοί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης στην παραλιακή περιοχή του Ρεθύμνου, όπου λίγο πρίν από τις ευρωεκλογές, μαζί με τις οικογένειές τους, χαλάρωσαν στην γνωστή παραλία του Ροδάκινου, πίνοντας ουζάκια.

Για όσους το ξέχασαν, στην εν λόγω περιοχή της Κρήτης ο κ. Τσίπρας πέρασε φέτος τις Πασχαλινές του διακοπές (είχε ξαναπάει) με την οικογένειά του. Μάλιστα, το παρόν έδωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εξέλιξη που αρκετοί ερμήνευσαν ως ξεκάθαρη στήριξη του πρωθυπουργού προς τον κ. Πολάκη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων -ακόμα και εντός τους κόμματός του- για την αήθη επίθεσή του στον ευρωβουλευτή πλέον της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι ο κ. Τσίπρας επιλέγει τακτικά το Ροδάκινο για τις εξορμήσεις του, οι κάτοικοι της περιοχής δεν δείχνουν να ενθουσιάζονται με τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικό είναι ότι στον δήμο Αγίου Βασιλείου, που ανήκει η αγαπημένη παραλία του πρωθυπουργού, το κυβερνών κόμμα αναδείχθηκε δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές με 26,45%, με τη ΝΔ να καταγράφει πρωτιά με ποσοστό 29,80%, την στιγμή που στις εκλογές του Σεπτέμβριου του 2015, στον ίδιο δήμο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κερδίσει την πρωτιά με το εντυπωσιακό ποσοστό 38,99%.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό... Ο νομός Ρεθύμνου «βάφτηκε» συνολικά μπλέ στον χάρτη των ευρωεκλογών, σοκάροντας τους Συριζαίους της Κρήτης, που ανέμεναν να παραμείνει «κόκκινη» ολόκληρη η Κρήτη.