Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη ΘεσσαλονίκηΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τις 7 το πρωί σε τμήματα της Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης από την Αττική Μετρό Α.Ε/Κοινοπραξία Μετρό Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα έχουν 24ωρη διάρκεια και θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό Πρασακάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου.
  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο βόρειο τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Εγνατία (ρεύμα προς δυτικά).
  • Θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών Πλάτωνος και Μενέλαου Μπακατσέλου, από τη συμβολή τους με την οδό Ιουστινιανού έως τη συμβολή τους με την οδό Εγνατία (ρεύμα προς δυτικά). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Πατριάρχου Διονυσίου, Ιουστινιανού, Μητροπολίτου Γενναδίου και των γύρω δρόμων της περιοχής.
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς Ανατολικά, ελάχιστου πλάτους τριών 3 μέτρων.
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους τριών 3 μέτρων.