Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κρήτη: Ο παραμυθένιος γάμος που συζητήθηκε - Η νύφη, ο γαμπρός και η ξεχωριστή τους ιστορία - Δείτε ΦΩΤΟ



Μια αγάπη που γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά επισημοποιήθηκε στην Κρήτη! Η Ειρήνη και ο Γιώργος...

Γόνοι των γνωστών οικογενειών Κρητικών που ζουν στην Αμερική, Σημαντήρη και Μανουκαράκη, την περασμένη Τετάρτη ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και πλήθους ανθρώπων που, από Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, βρέθηκαν στην Εκκλησία των Τεσσάρων Μαρτύρων για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Από το Μέρωνα Αμαρίου η καταγωγή του πατέρα της νύφης, Σταύρου Σημαντήρα, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της παγκρητικής Αμερικής, ενώ στην ιδια θέση είχε βρεθεί και ο συμπέθερος, πατέρας του γαμπρού, John Manos, με καταγωγή από το Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Κουμπάροι του ζευγαριού ο Στέλιος Παπαδάκης και ο Αντώνης και η Χριστίνα Τσουρδαλάκη. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος των Κρητών της Μελβούρνης και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Αντώνης Τσουρδαλάκης εμφανίστηκε σαφώς ανανεωμένος!

Το παρών στην τελετή και στο γαμήλιο γλέντι έδωσε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αλλά και των γονιών τους. Μεταξύ αυτών και ο νονός της νύφης, πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Περισυνάκης. 

Του γάμου προηγήθηκαν, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, ξεχωριστοί πρόγαμοι με ολονύκτια γλέντια στο χωριό από όπου έλκει την καταγωγή της η νύφη, το Μέρωνα Αμαρίου αλλά και στο χωριό του γαμπρού, Βιλανδρέδο.