Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Κρήτη: Λύθηκε το μυστήριο 6 μήνες μετά! Βρέθηκε ο «μπαλωθιέρης» της βάφτισης!



Έναν άνδρα 37 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας το Σεπτέμβριο του 2018, σε βάρος ενός άνδρα 41 ετών, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Η απόπειρα είχε γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο δράστης με τη χρήση πυροβόλου όπλου είχε τραυματίσει τον 41 ετών άνδρα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με το cretapost, όταν έγινε το συμβάν, είχε βρεθεί αιμόφυρτος ο 41χρονος έξω από κέντρο διασκέδασης που γινόταν γλέντι βάπτισης, με τραύματα από σφαίρα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν συναντήσει πολλές δυσκολίες καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με αρκετά… κλειστά στόματα αφού όλοι έλεγαν πως ούτε είδαν, ούτε άκουσαν κάτι.

Το θύμα, ήταν καλεσμένος από την Αθήνα που είχε κατέβει στην Κρήτη για να παραστεί στην συγκεκριμένη βάφτιση. Τα τραύματά του ήταν σοβαρά και νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον τρία χειρουργεία ενώ μεταφέρθηκε και σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο φερόμενος ως δράστης ήταν επίσης καλεσμένος στη βάφτιση. Μέσα στο κέντρο διασκέδασης φαίνεται πως είχε έντονη λογομαχία με τον 41χρονο και στη συνέχεια έφυγε από την βάφτιση. Όπως φαίνεται όμως επέστρεψε και περίμενε το θύμα κρυμμένος σε ένα σημείο και τον πυροβόλησε.

Το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί ήταν πως δεν πήγε κοντά του αλλά τον πυροβόλησε από μακριά γι’ αυτό και ο 41χρονος δεν τον είδε.

Ωστόσο, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν πως το όπλο του 37χρονου ήταν εκείνο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον καλεσμένο και πλέον ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, cretapost