Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Κουμπαράδες στα εκλογικά τμήματα της Κομοτηνής για καλό σκοπό



Την κοινωνική ευαισθησία με το δημοκρατικό καθήκον συνδυάζει η πρωτοβουλία που πήρε η Πολιτιστική και Αθλητική Ένωση Ποντίων Θρυλορίου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του fonirodopis.gr, η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου έκανε ενέργειες, αφού εξασφάλισε και σχετική άδεια από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, προκειμένου να τοποθετηθούν σήμερα κουμπαράδες στην είσοδο των εκλογικών τμημάτων της Κομοτηνής με σκοπό τη συγκέντρωση ποσού για τα έξοδα θεραπείας του μικρού Χρήστου-Γεώργιου Θ.

Ο μικρός Χρήστος-Γεώργιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και απαιτείται ένα υψηλό ποσό προκειμένου να συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή, χάρη στην οποία παρουσιάζει τον τελευταίο χρόνο σημαντική βελτίωση στην υγεία του.

Μετά από αξιολόγηση από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, προέκυψε ότι το μικρό παιδί έχει επιληπτική εγκεφαλοπάθεια με ποσοστό αναπηρίας 70%, ψυχοκινητική καθυστέρηση με ποσοστό αναπηρίας 60%, σπαστική τετραπάρεση με ποσοστό αναπηρίας 67%, βαριά νοητική υστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 20 με ποσοστό αναπηρίας 80%, ποσοστό κινητικής αναπηρίας κάτω άκρων 67%.