Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Εθνικές Εκλογές 2019



Εκλογές σήμερα στο εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια όπου εκλάπη η κάλπη

Επαναλάμβάνονται σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου, οι εκλογές στο 33ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων, στο 35ο Δημοτικό Σχολείο και 5ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στα Εξάρχεια (οδός Κωλέττη 34), από όπου εκλάπη η κάλπη στις εθνικές εκλογές της 7 Ιουλίου.



Απίστευτο και όμως εκλογικό: Ποιο κόμμα δεν πήρε ούτε μία ψήφο!

H Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής άλλαξε σελίδα στην πολιτικής της ζωή, κάνοντας κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Έκτακτο: Οριστικά εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή - Νέα εκτίμηση της Singular Logic

Η Χρυσή Αυγή δεν θα περάσει το όριο του 3% και έτσι θα μείνει εκτός της νέας Βουλής, σύμφωνα με την τελική εκτίμηση της Singular Logic.

Με ενσωματωμένο το 77,20% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, λαμβάνει ποσοστό 2,96% έναντι 6,99% που είχε πάρει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ποσοστό που της εξασφάλισε 18 έδρες.



Ο Τσαβούσογλου συνεχάρη τον Μητσοτάκη στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά

Μέσω τουίτερ συνεχάρη ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά.



Αυστριακά ΜΜΕ: Στα σκληρά μέτρα κατά της μεσαίας τάξης οφείλεται η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Την ήττα του αριστερού πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, παρατηρητές ανάγουν στα σκληρά μέτρα λιτότητας των τελευταίων χρόνων, που έπληξαν κυρίως τη μεσαία τάξη, από την οποία κρίνεται παραδοσιακά το αποτέλεσμα των εκλογών και η οποία τώρα γύρισε την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκε στους Συντηρητικούς, ανέφερε, μεταξύ άλλων, αποψινή ανάλυση



Εθνικές εκλογές 2019: Ο μισός πληθυσμός στη Γαύδο δεν ψήφισε

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο εκλογικό τμήμα της Γαύδου με την αποχή να φτάνει το 52,65% καθώς πάνω από τους μισούς φαίνεται να μην πήγε να ψηφίσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Κρήτης από τους 226 εγγεγραμμένους ψήφισαν μόλις 107 άτομα με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 105.