Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Κώστας Γρίμπιλας: Γεννήθηκαν τα δίδυμα! Το μήνυμά που συγκινεί



Ο Κώστας Γρίμπιλας και η σύζυγός του Πόπη μετά το πένθος για το θάνατο της 9 μηνών κόρης του Κωνσταντίνας, βλέπουν και πάλι τη ζωή με αισιοδοξία, κρατώντας πια στην αγκαλιά τους, τα δίδυμα μωρά τους!

Ο Κώστας τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα, μέσα από την περιπέτεια της υγείας του και την μεταμόσχευση καρδιάς που έκανε πριν χρόνια έζησε πολύ δύσκολες στιγμές. Η κόρη του Κωνσταντίνα έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να γίνει ενός χρόνου.

Εκείνος και η γυναίκα του βυθίστηκαν στο πένθος, αλλά βρήκαν το κουράγιο να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα πολλές φορές έλεγε στα social media πως τώρα πια δεν φοβάται για το κοριτσάκι του, γιατί ξέρει πως έγινε “άγγελος”.

Μάλιστα, με το που γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του, ανέβασε φωτογραφίες με τα πατουσάκια τους στο Facebook ενημερώνοντας τους φίλους του για τα ευχάριστα νέα και γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τα μωρά, από την νεκρή του κόρη.

Τα λόγια της ανάρτησης του, συγκλονίζουν:

Γεια σε όλους,

Είναι η Κωνσταντίνα,  ο Άγγελος της μαμάς και του μπαμπά μου.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι σήμερα το πρωί στις 11:45 ο μικρός μου αδερφός και η αδερφή μου ήρθε σε αυτόν τον κόσμο.

Εμμανουήλ Είναι 3126 kgr

Και Στεφανία είναι 2788 kgr

Γιορτάζω εδώ πάνω στον παράδεισο, γνωρίζοντας ότι ο αδερφός μου, αδερφή και η μαμά είναι όλοι μια χαρά.

Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας.

Αγάπη

Konstantina Gribilas xxxx