Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2023 -

Κώστας Αχ. Καραμανλής για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος: «Η ΝΔ πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ»Σε δήλωση προέβη ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, για την απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Μεταφορών, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει πως: «Είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε πρωθυπουργός για πεντέμισι χρόνια και ο αρχηγός που συνέδεσε απόλυτα τη δική του πορεία με το εθνικό και το πατριωτικό συμφέρον». Ενώ τονίζει πως: «Η Νέα Δημοκρατία πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ, με βάση τις αρχές και τις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Η δήλωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή

«Με πολύ μεγάλη συγκίνηση, έμαθα την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.
Είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε πρωθυπουργός για πεντέμισι χρόνια και ο αρχηγός που συνέδεσε απόλυτα τη δική του πορεία με το εθνικό και το πατριωτικό συμφέρον.
Κλείνει, λοιπόν, μια μεγάλη κοινοβουλευτική διαδρομή.
Η Νέα Δημοκρατία πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ, με βάση τις αρχές και τις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Η παράταξή μας παραμένει ζωντανή, παραμένει όρθια. Διότι παραμένει πιστή στις αρχές της, χωρίς να παύει να διευρύνεται και να ανανεώνεται πάντα».