Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δήλωση



Κώστας Αχ. Καραμανλής για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος: «Η ΝΔ πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ»

Σε δήλωση προέβη ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, για την απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.



«Μην πηγαίνουμε σαν κλέφτες στις εκκλησιές μας»

Δήλωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τους κλειστούς ναούς στη χώρα μας έκανε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.



Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος: «Περνώντας την θύρα του Ευαγγελισμού ήμουν προετοιμασμένος για όλα»

 



Σακελλαροπούλου: Στο πρόσωπό μου τιμάται τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα

Άκρως τιμητική, χαρακτήρισε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να την προτείνει εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ως υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «με την πρόταση αυτή τιμάται, στο πρόσωπό μου, τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα».



Συντηρητικοί: Οι πολίτες της ΕΕ θα έχουν την ίδια μεταχείριση με τους μετανάστες από τον υπόλοιπο κόσμο

Οι Συντηρητικοί του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον δήλωσαν σήμερα ότι θα αντιμετωπίσουν τους πολίτες της ΕΕ, κατά τον ίδιο τρόπο με αυτόν που θα αντιμετωπίσουν τους μετανάστες από τον υπόλοιπο κόσμο, όταν τερματιστεί η ελεύθερη μετακίνηση τους, τον Ιανουάριο του 2021.



Δήλωση Λβέντη:"Οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις μας πτώχευσαν" (βίντεο)

Ο Βασίλης Λεβέντης μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών της 26 Μαίου αλλά και αυτών της 7ης Ιουλίου και επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.