Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κορυφώνεται το θρίλερ με την έγκυο που αγνοείται



Κορυφώνεται το θρίλερ με την έγκυο που αγονείται 12 ημέρες τώρα. Η οικογένεια της 37χρονης ζει μέσα στην αβεβαιότητα και την αγωνία. Αγωνία, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για το αγέννητο κοριτσάκι της, που θα έφερνε στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Η ίδια ήταν χαρούμενη που θα γινόταν μητέρα και είχε αρχίσει μάλιστα, να ετοιμάζει τα μωρουδιακά. Ψώνιζε ρούχα και παιχνίδια για το κοριτσάκι της…

Σύμφωνα με το Τατιάνα live την τελευταία φορά που μίλησε με την μητέρα της στη Βουλγαρία, της είπε πως ήταν καλά και πως θα πήγαινε για φαγητό με τον 45χρονο σύντροφό της, ο οποίος ήταν παντρεμένος. Αυτή, ήταν και η τελευταία φορά που μίλησαν μητέρα και κόρη. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν ενώ λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, αυτοκτόνησε ο 45χρονος σύντροφός της. Τι συνέβη;

«Εκείνος μας έλεγε ότι την πήγε στο αεροδρόμιο και έφυγε»
Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τόσο η μητέρα της 37χρονης όσο και η φίλη της.

«Όταν τον ρωτούσαν πού είναι έλεγε ότι την είχε πάει στο αεροδρόμιο και έφυγε. Ότι βρήκε δουλειά στη Γερμανία με 1,800 ευρώ. Έτσι έλεγε στην καφετέρια που πάμε. Ότι εκείνος την πήγε στο αεροδρόμιο» είπε η φίλη της εξαφανισμένης κοπέλας, για τον 45χρονο σύντροφό της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και τα όσα είπε η μητέρα της κοπέλας. Σε εκείνη, ο 45χρονος έλεγε τη μία ότι η κοπέλα πήγε στη Γερμανία, την άλλη στη Βουλγαρία και την άλλη στη Θεσσαλονίκη.

«Φοβάμαι ότι κάτι της έχει συμβεί. Έχω μιλήσει με τον (…) και μου είπε ότι πήγε Γερμανία. Άλλη φορά που μιλήσαμε, μου είπε ότι δεν ξέρει πού είναι… Πρώτη φορά είπε στη Γερμανία. Μετά μου είπε, δεν ξέρω πού πάει, Θεσσαλονίκη; Γερμανία; Βουλγαρία; Κι εγώ του είπα: Καλά δεν βλέπεις εσύ το εισιτήριο;»

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της κοπέλας στην εκπομπή, ο 45χρονος δεν ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Αντίθετα, η κόρη της, την πήρε τηλέφωνο τις προηγούμενες ημέρες για να της αποκαλύψει το φύλο του παιδιού.

«Η κόρη μου είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Πήγε στον γιατρό και μου είπε: μαμά είναι κοριτσάκι…»

Η γυναίκα είπε πως η κόρη της δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς να την ενημερώσει τόσες μέρες. Και αναρωτήθηκε, πού θα μπορούσε να πάει χωρίς χρήματα…

Πρώην σύζυγος 45χρονου: Αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν για οικογένεια
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 45χρονος είχε φτιάξει στο παρελθόν άλλες δύο οικογένειες. Με την πρώτη σύζυγό του, έκανε έναν γιο. Τη δεύτερη φορά απέκτησε ένα κοριτσάκι. Τώρα, με την 37χρονη, θα ήταν η τρίτη φορά που θα γινόταν πατέρας.

Όπως είπε η πρώτη σύζυγός του στην εκπομπή:

«Είχαμε ένα παιδί, το μεγάλωσα μόνη μου. Έφτιαξε τη ζωή του και έφτιαξα τη δικιά μου. Το παιδί μου ήταν 5 ετών όταν χωρίσαμε. Μετά ξαναπαντρεύτηκε… Για να βάλει τέλος στη ζωή του, ένας άνθρωπος σαν κι αυτόν έκανε κάτι κακό που δε μπορούσε να το αντέξει… Απλώς εύχομαι να βρεθεί ζωντανή η γυναίκα. Να είναι καλά να πάει στην οικογένειά της. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να περνάει καλά και μόνο. Ανεύθυνος. Δεν ήταν για οικογένεια και δυστυχώς δημιούργησε κι άλλη».

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά
“Στις 2 Μαΐου ανέβαινα προς τις παραλίες και κατέβαινε ο 45χρονος με το αυτοκίνητο και είχε δίπλα του μια κοπέλα. Δεν ήταν η γυναίκα του γιατί τη γυναίκα του την ξέρω. Και τα παιδιά που μίλησα μετά, μου είπαν ότι είναι αυτή (η 37χρονη). Τον χαιρέτησα. Ήταν ήρεμος όπως κάθε φορά που συναντιόμασταν… Ο δρόμος αυτός (που πήγαινε το ζευγάρι) οδηγεί σε πολλές παραλίες… Τον είδα και μετά την εξαφάνιση και μιλούσε στο τηλέφωνο. Είχε μια νευρικότητα, τα χέρια του κουνούσε».

Αυτά είπε στην εκπομπή, ο άνθρωπος που είδε τον 45χρονο για τελευταία φορά. Λίγη ώρα πριν αυτοκτονήσει… Ήταν στην ταράτσα και μιλούσε νευρικά στο τηλέφωνο. Μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Τι τον είχε αναστατώσει τόσο πολύ;

Σύμφωνα πάντως με την οικογένειά του, ο αυτόχειρας δεν είχε οικονομικά προβλήματα. Οι δικοί του άνθρωποι ακόμη αναρωτιούνται γιατί μπορεί να αυτοκτόνησε…

«Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε σκέφτηκα ότι κάτι της είχε κάνει»
Αποκαλυπτικά είναι και τα όσα λέει η φίλη της 37χρονης, με την οποία η εξαφανισμένη γυναίκα, μοιραζόταν τους προβληματισμούς της.

«Την γνωρίζω τρία χρόνια. Εϊναι πολύ χαμογελαστή και ευγενική κοπέλα. Από την πρώτη στιγμή που μου είπαν για την εξαφάνιση ήμουν 90% σίγουρη ότι κάτι της έχει κάνει και όταν κρεμάστηκε (ο σύντροφός της) ήμουν 100% σίγουρη».

Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της κοπέλας, ο σύντροφός της ρωτούσε καταστηματάρχη του χωριού, για τις κάμερες παρακολούθησης που έχει στο μαγαζί του. «Είχε πάει και ρωτούσε σε μαγαζί πόσες μέρες πίσω γράφουν (οι κάμερες). Για ποιο λόγο ρώτησε;»

Η φίλη της λέει ότι η κοπέλα είχε πάρει απόφαση ότι θα μεγαλώσει μόνη της το μωρό. Αν και, ο σύντροφός της, ήταν μαζί της στο νοσοκομείο, όταν το Πάσχα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη.

«Εκείνη έψαχνε πιο μεγάλο σπίτι για να φέρει την μάνα της εδώ για να μεγαλώσουν το μωρό. Ήταν έτοιμη να μεγαλώσει μόνη της το μωρό. Μου είπε ότι μάλωναν γιατί ζητούσε χρήματα. Και τον έδιωξε από το σπίτι… Το Πάσχα είχε πάει στο νοσοκομείο εκείνη γιατί είχε προβλήματα με την εγκυμοσύνη και εκείνος ήταν μαζί της. Εγώ τελευταία φορά μιλήσαμε με μηνύματα στις 30 Απριλίου. Τότε μου είπε ότι είναι έγκυος. Της είπα ότι είμαι φίλη της και θα την στηρίξω με ό,τι μπορώ. Η Ντέση ήξερε ότι ο σύντροφός της δεν είχε χωρίσει αλλά εκείνος ήταν συνέχεια μαζί της. Μήπως της είχε πει ότι θα χωρίσει; Τσακώνονταν συνέχεια. Της ζητούσε χρήματα, μπορεί να μην ήθελε και το παιδί γιατί ντρεπόταν;»

  Δείτε το βίντεο: